Hemstädning

Hemstädning är det vi ägnar den största delen av vår tid åt. Vi erbjuder hushåll hemstädning på regelbunden basis i abonnemangsform vid en avtalad tidpunkt exempelvis var eller varannan vecka. Hur ofta vi kommer hem till dig för hemstädning beror helt på dina behov och önskemål, det är du som avgör hur ofta du vill eller har ekonomisk förutsättning för att låta oss städa hos dig.

I vår hemstädning ingår, i väldigt grova drag, grundlig rengöring av kökets och badrummets alla öppna ytor; dammtorkning, dammsugning och våttorkning av alla golv; tömning av sopor och putsning av speglar. Dvs sådant som man gör när man kör en genomstädning av ett hem.

Storstädning

Om du önskar hjälp med storstädning så ingår givetvis allt som nämnts här ovan, men även en del andra moment, bland annat rengöring av kyl, frys och ugn in- och utvändigt, samt avtorkning av alla skåp- och garderobsluckor både in- och utvändigt. Är du intresserad av att veta mer om vår storstädningstjänst så är du välkommen att höra av dig till oss.

Flyttstädning

Om det finns en enda städtjänst som används och uppskattas mer än alla andra så är det flyttstädning. I en flytt har man redan så otroligt mycket att stå i och en flyttstädning är inte helt enkel att genomföra. Att inte anlita ett städproffs för flyttstädning är att vara väldigt hård mot sig själv. Vi hjälper dig givetvis med städning av de utrymmen du lämnar bakom dig, enligt branschens strikta regler. I flyttider har du behov av att fokusera framåt, inte bakåt.

Kontorsstädning

Vår städfirma arbetar i huvudsak med hemstädning men vi städar också åt vissa mindre företag här i Solna. Mindre kontor och butikslokaler finns med på vår stamkundslista och tack vare lång erfarenhet i städbranschen har vi både kunskap och erfarenhet kring hur professionell städning går till i olika typer av miljöer.

Fönsterputsning

Fönsterputsning är ett kapitel för sig. Bor man i en lägenhet eller ett mindre hus där fönstren är få och lättputsade så ser man kanske inte fönsterputsning som någon större grej, men bor man i ett hus med många och kanske svåråtkomliga fönster så blir det snabbt ett återkommande aber. Anlita oss för fönsterputsning så slipper du tänka mer på saken.