Så här arbetar vi

När vi städar hemma hos dig så arbetar vi effektivt, fokuserat och målinriktat. Vi vet att du betalar timpris på våra tjänster och försöker därför minimera tiden vi spenderar i ditt hem, utan att för den sakens skull kompromissa med kvaliteten på vår städtjänst. Vi följer en noga framarbetad städrutin med en checklista som gör det svårt för oss att missa viktiga moment. Vad som inkuderas i just din städtjänst beror på dina behov och önskemål. Antingen kan du låta oss städa enligt vår standardchecklista eller så kan vi skapa en skräddarsydd checklista för just ditt hem.

Trygghetspolicy

Att använda våra städtjänster ska kännas hundraprocentigt tryggt. Våra anställda har vid anställningstillfället fått skriva på sekretessavtal och alla måste lämna in ett prickfritt utdrag ur belastningsregistret för att ens övervägas för anställning. Hos är ditt hem är i trygga händer.

Ansvarsförsäkring

Givetvis har vi heltäckande ansvarsförsäkring och skulle olyckan vara framme har vi ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor. Om du märker att något saknas eller gått sönder efter en av våra städpass i ditt hem så måste du meddela oss detta inom 48 timmar efter avslutat städpass.